Kalender

På denne side kan man holde øje med nogle af de aktiviteter, borgerforeningen afholder eller deltager i i 2022:

Lørdag den 9. april Kl. 16.00 -18.00; Bestyrelsesmøde

Lørdag den 7 maj kl.  17-18.30;  Bestyrelsesmøde

Norddjurs kommune kommer og vi holder vores årlige kontaktudvalgsmøde den 9. maj kl. 17-19 i Sailorhouse.

10.maj Jens Gregersen og en biolog fra Norddjurs kommer på besøg og besigtiger Vesterlandet med bestyrelsen.

2. juni Dronningen besøger øen

Lørdag 11 juni 17-18.30; Bestyrelsesmøde. Planlægning af Sankt Hans

Generalforsamling i Borgerforeningen 13. marts i forsamlingshuset. Dagsorden følger, men du er allerede nu velkommen til at indsende forslag, som du gerne vil have diskuteret eller besluttet på mødet. Punkter og forslag kan sendes til alle i bestyrelsen. Mailadresser findes her på hjemmesiden. Nedenfor kan regnskabet læses og de to forslag til vedtægtsændringer der skal behandles på generalforsamlingen.

Forslag fra bestyrelsen

Forslag til Anholt Borgerforenings generalforsamling søndag den 13